Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (2.69 secunde)
Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu.
Dumitru Codreanu a declarat ca este membru al PRM din 1994, singurul formatiune din care a mai facut parte fiind Partidul Comunist Roman. Acesta a fost exclus marti din partid, impreuna cu vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet (Vaslui) si Marian Fulga (Arges).
Atunci, Mihai Tanasescu a refuzat, ca sa nu fie pus in situatia de a fi respins, cum a patit Lucian Croitoru.
Contactat de Inpolitics, expertul constitutionalist Lucian Bolcas, vehiculat ca posibil succesor al unuia dintre judecatorii aflati la final de mandat, confirma ca C.C.R.
Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, sustine insa ca, pentru a fi eficiente, masurile de austeritate trebuie mentinute pe o perioada de 18-24 de luni.
In schimb, Lucian Lupu, directorul Directiei de Impozite si Taxe a explicat ca tot ce tine de dosarul fiscal al unui contribuabil este considerat secret fiscal.
Alt nume vehiculat a fost si cel al lui Lucian Croitoru, insa acesta a negat. Ministrul muncii, Mihai Seitan, a spus ca premierul l-a anuntat ca este propus pentru remaniere:
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca le va cere colegilor parlamentari sa solicite audierea ministrului Vasile Blaga si a sefului SPP, Lucian Pahontu, pentru a vedea daca ceea ce a decis presedintele Traian Basescu este legal, scrie Mediafax.
Din calculele facute de EVZ, primul pe lista este Traian Igas (Interne), in al carui colegiu de senator - suprapus peste cel al deputatilor PDL Lucian Rivis- Tipei, Claudia Boghicevici si Adrian Nitu - ajung 1.940.000 de lei.
Lucian Avramescu publica in Jurnalul National articolul "Pas, pas, afara din Europa ", pe care il puteti citi in continuare. Cand ti se face favorul de a fi invitat la o receptie, in lumea buna, iti pui o camasa curata si te speli la subrat.
Avocatul Lucian Bolcas (fost parlamentar): "Din moment ce unul dintre presedintii celor doua Camere a invocat un conflict constitutional, suntem in fata unei proceduri aflate in derulare, drept urmare asumarea raspunderii nu trebuia sa aiba loc".
Surse din PDL afirma ca, in urmatoarele ore, premierul Boc si-ar putea anunta demisia din fruntea guvernului, pentru a se dedica strict activitatii de partid, locul sau urmind sa fie luat de tehnocrati Calin Georgescu sau Lucian Croitoru, posibil chiar Mugur Isarescu.
Tu n-ai vazut ce-a patit caraghiosul ala de Lucian Croitoru ? Crezi ca pe tine te asteapta alta soarta. Eu nu cunosc, cat esti tu de bun acolo, la BNR, dar daca intri in politica, praf te fac astia !
Lucian Avramescu), pe care il puteti citi in continuare. Greu de presupus ca ochiul marinarului, cu bataia lui stranie, a nimerit chiar talpa sefului delegatiei de bancheri!
"Tradatorii" Filip-Lucian Iorga (istoric) Val Vilcu (jurnalist) Cristian Badilita (istoric al crestinismului) Serban Foarta (scriitor) Lia Faur (scriitoare, doctor in filologie) Virgil Bercea (Episcop greco-catolic de Oradea) Gavril Buboi (preot)
Popularul "speaker" al Politiei nu este iubit de noua conducere a Politiei Capitalei, mai precis de chestorul Lucian Guran. Acesta a declarat ca Biroul de Presa al Politiei Capitalei se va desfiinta.
Vaida Voevod, Emil Racovita, Lucian Blaga etc.' Iata : marile spirite comunica in timp. Ce alt argument mai doriti ca sa acceptati ca Noul Stat de 1000 de ani trebuie sa porneasca la drum si ca romanii si-au gasit, in sfarsit, un Conducator pentru Mileniul III?", incheie Nastase.
Ulterior, a fost nominalizat premier Lucian Croitoru pentru ca "aveam nevoie de un prim-ministru competent in probleme de economie".
Emilian Francu - Ramnicu - Valcea Catalin Potor - Alba - Iulia Marius Nicoara - Cluj Marius Stan - Galati Dan Dragulin - Calarasi Romeo Stavarache - Bacau Radu Capilnasiu - Zalau Ilie Bolojan - Oradea Robu Nicolae - Timisoara Catalin Chereches - Baia Mare Alexandru Baisanu - Suceava Galis Florin (PNL) sau Gavril Popescu (PC) - Arad Florin Oancea - Deva Lucian Iliescu - Giurgiu Pavel Badea - Craiova Nini Sapunaru - Focsani Printre primariile cerute de ACD (PNL - PC) se numara:
LUCIAN AVRAMESCU publica in Jurnalul National articolul: "Cine joaca pentru Basescu: Ponta, Geoana sau amandoi?
google-analytics.com